counter hit make
general knowledge questions

General Knowledge Questions and Answers Sports

1. With which game is the Aga Khan Cup Associated?

A. Football
B. Hockey
C. Cricket
D. Badminton
View Answer
Answer: Option B

2. The term Grand Slam is associated with?

A. Table Tennis
B. Lawn Tennis
C. Football
D. Hockey
View Answer
Answer: Option B

3. Which of the following countries has hosted the Asian Games for maximum number of times?

A. Indonesia
B. China
C. Thailand
D. India
View Answer
Answer: Option C

4. Champions Trophy is associated with?

A. Hockey
B. Cricket
C. Chess
D. Both A & B
View Answer
Answer: Option A

5. Konica Cup is associated with which of the following sports?

A. Hockey
B. Chess
C. Football
D. Badminton
View Answer
Answer: Option D

6. Wimbledon Trophy is associated with?

A. Lawn Tennis
B. Hockey
C. Football
D. Boxing
View Answer
Answer: Option A

7. Rovers Cup is associated with?

A. Tennis
B. Football
C. Cricket
D. Hockey
View Answer
Answer: Option B

8. The headquarters of International Olympic Committee is at?

A. Lausanne
B. London
C. Paris
D. New York
View Answer
Answer: Option A

9. The Asian Games are organised after every?

A. 3 years
B. 4 years
C. 5 years
D. 6 years
View Answer
Answer: Option B

10. The term “Buterfly Stroke” is associated with?

A. Swimming
B. Wrestling
C. Boxing
D. Judo
View Answer
Answer: Option A

Leave a Comment

seventeen + 8 =