counter hit make
MS Word Shortcut Keys

MS Word Shortcut Keys For NTS, PPSC, FPSC

MS Word Shortcut Keys for preparation of Entry Test. Here we provide MS Word Shortcut Keys about Office. All these MS Word Shortcut Keys provided in MCQs format.

We also recommend you MS Excel Shortcut Keys for test preparation.

MS Word Shortcut Keys

MS Word Shortcut Keys for preparation of Entry Test. You simply prepare the given below test. To check your knowledge about MS Office and MS Word Shortcut Keys. For Answers simply click on the answer button. To prepare the complete test simply navigate to desire page number at the bottom of the page.

1. Which shortcut key is use for Toggles 6pts of spacing before a paragraph?

A. CTRL+0
B. CTRL+I
C. CTRL+T
D. Shift+C
View Answer
Answer: Option A

2. Which shortcut key is use for Select all contents of the page?

A. Shift+C
B. CTRL+C
C. CTRL+A
D. Shift+A
View Answer
Answer: Option C

3. Which shortcut key is used for paste?

A. Shift+V
B. CTRL+V
C. CTRL+C
D. Shift+C
View Answer
Answer: Option B

4. Which command is used for undo?

A. CTRL+Z
B. CTRL+D
C. Shift+Z
D. Shift+D
View Answer
Answer: Option A

5. Which command is used for delete?

A. Delete
B. Delete All
C. Insert Delete
D. End
View Answer
Answer: Option A

MS Word Shortcut Keys

6. Which Key is used for Bold highlighted selection?

A. CTRL+B
B. SHIFT+B
C. CTRL+A
D. CTRL+D
View Answer
Answer: Option A

7. Which Key is used for Copy selected text?

A. CTRL+A
B. CTRL+C
C. SHIFT+A
D. SHIFT+C
View Answer
Answer: Option B

8. Which Key is used for Select all?

A. CTRL+A
B. CTRL+C
C. SHIFT+D
D. SHIFT+A
View Answer
Answer: Option A

9. The shortcut key to Open the font preferences window is?

A. SHIFT+D
B. CTRL+D
C. CTRL+F
D. SHIFT+F
View Answer
Answer: Option B

10. The command to Aligns the line or selected text to the center of the screen is?

A. CTRL+A
B. CTRL+E
C. ALT+E
D. SHIFT+C
View Answer
Answer: Option B

Leave a Comment

eighteen + ten =