counter hit make
World Parliaments Quiz Questions

World Parliaments Quiz Questions For NTS, FPSC, PPSC

World Parliaments Quiz Questions for the preparation of all entry exams. Here we provide World Parliaments Quiz Questions. All these World Parliaments Quiz Questions provided in MCQs format.

After reading this post check your score with online test of Parliaments of the World Quiz Question MCQs for preparation of NTS Test, Entry Test, PPSC Test, FPSC Test etc.

World Parliaments Quiz Questions

For World Parliaments Quiz Questions preparation. You simply prepare the given below test. To check the World Parliaments Quiz Questions.

1. The name of Afghanistan parliament is:

A. National Assembly of Afghanistan
B. Jirga
C. National Congress
D. National Parliament
View Answer
Answer: Option A

2. The name of Albanian parliament is:

A. National Assembly
B. Kuvendi i Shqiperise
C. Congress
D. National Parliament
View Answer
Answer: Option B

3. The name of Algerian parliament is:

A. National People’s Assembly
B. Congress
C. Parliament
D. People’s Assembly
View Answer
Answer: Option A

4. The name of Andorra’s parliament is:

A. General Council
B. National Assembly
C. National Parliament
D. National Congress
View Answer
Answer: Option A

5. The name of Angola’s parliament is:

A. Congress
B. National Assembly
C. Federal Assembly
D. National Congress
View Answer
Answer: Option B

6. The name of Argentina’s parliament is:

A. Congress of the Nation
B. Federal Parliament
C. Federal Assembly
D. Congress
View Answer
Answer: Option A

7. The name of Australian parliament is:

A. Federal Parliament
B. National Assembly
C. Congress
D. House of Representatives
View Answer
Answer: Option A

8. The name of Austrian Parliament is:

A. Federal Assembly
B. Parliament of Austria
C. Congress
D. National Assembly
View Answer
Answer: Option B

9. The name of Azerbaijan parliament is:

A. Milli Majlis
B. General Council
C. Congress
D. National Assembly
View Answer
Answer: Option A

10. The name of Bahamas’s parliament is:

A. General Assembly
B. National Assembly
C. Milli Majlis
D. Parliament Council
View Answer
Answer: Option A

Leave a Comment

three × 3 =